Info på svenska

Välkommen till Act! Sustainable 2018, en inspirationsvecka kring hållbarhetsfrågor för studenter i Göteborg!

Låt dig inspireras och fördjupa din kunskap inom hållbar utveckling genom en mängd olika föreläsningar, workshops och andra aktiviteter! Årets tema är “Agera för hållbar utveckling” och erbjuder ett blandat program för att fördjupa studenters kunskap och stärka deras engagemang kring hur de kan agera för hållbar utveckling privat, i sina studier samt professionellt.

Datum: Måndag 24 till fredag 28 september, 2018
Plats: Över hela Göteborg (läs mer i programmet för respektive aktivitets address)
Karta över Göteborgs universitets och Chalmers campusområden
Programmet
för 2018 är under uppbyggnad, läs mer nedan om hur ni kan vara med och arrangera en aktivitet under Act!-veckan!

Dagen anordnas av Göteborgs centrum för hållbar utveckling, GMV, tillsammans med Göteborgs universitet, Chalmers och Gothenburg Students for Sustainability Alliance, GSSA.

Har du frågor eller önskemål om aktiviteter under Act!-veckan?
Kontakta projektledaren Karin Bylund
Mail: karin.bylund@gu.se
Telefon: 0766-18 46 73

Varma hälsningar,
Göteborgs centrum för hållbar utveckling, GMV, tillsammans med Göteborgs universitet, Chalmers och Gothenburg Students for Sustainability Alliance, GSSA.

PSST! Visste du att Act! Sustainable tidigare var kallad Studentdagen Hållbarhet, en årlig inspirationdag för alla studenter i Göteborg som har genomförts sedan 2005? I år har vi skalat upp och anordnar en hel vecka med hållbarhetsrelaterade aktiviteter, och kallas nu Act! Sustainable.

Image result for facebook icon

 

 


Vi söker aktörer som vill arrangera aktiviteter under Act!-veckan för studenter i Göteborg!

Vi söker nu efter medarrangörer för Act!-veckan! Tillhör du Göteborgs universitet, Chalmers, en studentföreninge eller extern organisation är du varmt välkommen att arrangera en aktivitet kring temat “Agera för hållbar utveckling” under Act!-veckan mellan 24-28 september. Act! Sustainable brukar besökas av över 300 studenter från Göteborgs universitet och Chalmers Tekniska Högskola på olika aktiviteter och föreläsningar som ökar deras kunskap och engagemang för hållbarhetsfrågor. Nedan följer steg för steg hur ni kan gå till väga.

Bakgrundsinformation
Beskriv kort vad programpunkten innebär. Vilken är frågan/temat? Vem anordnar aktiviteten? Ska någon föreläsa? Är det en workshop? Vad är målet med aktiviteten?

Datum, tid, plats
Vilket datum och vilken tid planerar ni att genomföra aktiviteten, samt var? Det är upp till medarrangörer att boka lokal och bestämma tid samt datum.

Viktiga länkar
Skicka med viktiga länkar, exempelvis om ni gjort ett Facebook-event, lagt upp på hemsida eller i kalendarium.

Kontaktperson
Glöm inte att skicka kontaktuppgifter till en utsedd kontaktperson, hens mailadress och telefonnummer samt eventuell tillhörande fakultet/institution på Göteborgs universitet eller Chalmers.

Bildmaterial
Har ni några bilder som kan användas för hemsida och programmet, skicka med dessa!

Övrig information
Om ni anser att någon annan information behövs uppmuntrar vi er att skicka med det till projektledaren.

GMV som huvudarrangör erbjuder ett sammanhang att synliggöra frågor och initiativ gällande hållbar utveckling. Vidare erbjuder vi samordning och marknadsföring i kalendarium på hemsidan, utskick till alla studenter i Göteborg, tryckt program och kommunikation på sociala medier. Om ni har behov av något annat, hör av er till Linnéa Lundmark, projektledare för Act! Sustainable.

Skicka in er programpunkt senast i augusti till Karin Bylund, karin.bylund@gu.se . Har ni några andra frågor kan ni maila eller ringa på 076-618 46 73.